Binnen 15 minuten je auto verkopen?

Voorwaarden en voordelen om uw voertuig te verkopen binnen 15 minuten:

✔ Je kunt dezelfde dag je auto brengen en uw geld ophalen.

✔ Je bent gedurende de 15 minuten telefonisch bereikbaar.

✔ De vraagprijs voor je auto dient marktconform te zijn.

✔ Je vult je auto gegevens zo volledig en correct mogelijk in.

✔ Deze dienst is alleen beschikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 19:00

De gemakken om je auto binnen 15 minuten verkopen:

Snel
Je ontvangt binnen 15 minuten per telefoon het hoogste bod op je auto wat uit de veiling is gekomen. Dit is een gegarandeerd bod waarvoor je de auto echt kunt verkopen! Het uitgebrachte bod is 15 minuten geldig zodat wij en jij snel kunnen handelen en je het geld kunnen overmaken!

Vrijblijvend
Je bepaald zelf of je de auto wilt verkopen voor het hoogste bod wat uit de veiling komt of niet.

8.000 RDW erkende bedrijven
Ons netwerk telt 8.000 RDW erkende bedrijven. Door je auto bij ons aan te melden wordt deze in 1x beschikbaar voor heel Nederland. Je hoeft dus niet op verschillende websites te adverteren wat je een hoop geld bespaard. Onze veiling is volledig GRATIS het aanmelden en het gehele verkoopproces.

Gratis
Het aanmelden van je auto en het verkopen ervan kost u bij ons helemaal niets. Er zijn geen advertentiekosten of kosten voor het ontvangen van een echt bod waarvoor je je auto ook daadwerkelijk kunt verkopen. Geheel kosteloos en risico vrij.

Veilig
In geen enkel geval worden je gegevens beschikbaar gesteld aan derden.

 

VEEL GESTELDE VRAGEN

 • Vraag: Wat is het verschil tussen een waarde-indicatie van bijvoorbeeld een BOVAG KOERSLIJST en onze website

  Antwoord: De waarde-indicatie prijzen die op internet staan op www.bovag.nl is een gemiddelde prijs van eerder gedane biedingen op vergelijkbare voertuigen of op basis van een afschrijvingstabel en geeft slechts een globaal idee over de mogelijke opbrengst van je auto echter deze websites doen geen gegarandeerde bieding op je auto. Het bod van vandaagjeautoverkopen.nl is een gegarandeerde verkoopprijs. Hierbij houden we onder meer rekening met de specifieke staat van je auto, de kleur, de opties en eventuele schade of gebruikssporen.
 • Vraag: Krijg ik geen betere prijs als ik mijn auto particulier verkoop?

  Antwoord: Je auto zelf verkopen aan een particulier kán inderdaad een betere prijs opleveren, maar het is wel een heel gedoe. Je moet afspraken maken met potentiële kopers en over de prijs onderhandelen. vandaagjeautoverkopen.nl doet een goed gegarandeerd bod en bespaart je veel tijd en ongemak.

 • Vraag: Krijg ik geen betere prijs als ik mijn auto inruil?

  Antwoord: De inruilprijs die de dealer biedt voor je huidige auto lijkt misschien aantrekkelijk maar dit komt omdat de grote marge die de dealer heeft hierin zit verwerkt. Maar over de prijs van je auto die je koopt kun je niet meer onderhandelen. Als je je huidige auto zelf al verkocht heeft via onze website

  , dan kun je op een nieuwe of een gebruikte auto een behoorlijke korting bedingen bij de dealer. Zo ben je per saldo toch voordeliger uit. 

 • Vraag: Kan ik ook een oudere auto verkopen via Vandaagjeautoverkopen.nl?

  Antwoord: Via onze website kun je alle auto’s invoeren van elk bouwjaar.

 • Vraag: Waarom is het belangrijk om mijn kilometerstand exact in te vullen?

  Antwoord: De exacte kilometerstand hebben wij nodig om een juiste waardebepaling te kunnen krijgen van je auto. Het is erg belangrijk om eventuele problemen bij verkoop te vermijden en dus verstandig om je kilometerstand te controleren. Je kunt van tevoren op www.autopas.nl zelf controleren of de kilometerstand van je auto klopt (N.A.P check).

 • Vraag: Moet mijn auto APK gekeurd zijn?

  Antwoord: Nee, je auto hoeft niet voorzien te zijn van een geldige APK. Wel brengen deze auto’s minder op in onze online veiling.

 • Vraag: Hoe gaat het inleveren in zijn werk?

  Antwoord: Nadat u het bod van vandaagjeautoverkopen.nl heeft geaccepteerd ( binnen 1 dag ) maak je een afspraak om je auto in te leveren bij ons centraal gelegen inname locatie van onze socialmediapresskit. Een medewerker controleert dan je auto en maakt een proefrit. Het verkoop-verzoek formulier wat je hebt ingevuld word vergeleken met de auto zelf, als het formulier niet overeenkomt met de staat van de auto kan vandaagjeautoverkopen.nl de koop per direct ongedaan maken of een nieuw bod doen. Als alles klopt en de koop gesloten is lever je vervolgens alle sleutels en papieren in en ontvang je een RDW ERKEND vrijwaringsbewijs. Het inleveren duurt 15 tot 25 minuten. Je ontvangt direct het geld  per bank op je rekening bijgeschreven.

 • Vraag: Hoe zit het met mijn privacy en mijn persoonlijke gegevens?

  Antwoord: Je persoonsgegevens worden alleen gebruikt voor de socialmediapresskit veiling en niet voor andere doeleinden. Na verstrijking van de wettelijke bewaartermijn worden je persoonsgegevens vernietigd.

 • Vraag: Kan ik onbeperkt gebruik maken van Vandaagjeautoverkopen.nl?

  Antwoord: Ja, zolang je achtbaar handelt is dit geen probleem

 • Vraag: Kan ik een auto van een overleden familielid aanbieden?

  Antwoord: Ja, hiervoor heb je een akte van overlijden en een akte van erfrecht nodig, tenzij de weduwe/weduwenaar de auto inlevert, dan is de akte van erfrecht niet van toepassing.

opkoper mobilhome

Geen urenlange zoekertjes plaatsen, geen ongewenste kopers, geen tussenpersonen. Na akkoord trachten we binnen één werkdag uw auto af te rekenen en op te halen. Alle auto’s komen in aanmerking. Ook auto’s met veel kilometers of een verlopen keuring. Wij komen tot bij u aan huis en bieden u de best mogelijke prijs voor uw wagen! Leasingwagens, bestelwagen, lichte vracht, … Verkoop uw bedrijfsauto bij ons voor een goede prijs! Een kras, een deuk, een ongeval, technische problemen. Contacteer ons, wij kopen immers alle wagens. 4×4 wagens, terreinwagens, camionetten, minibussen… Wij bieden u een eerlijke prijs en zorgen voor een correcte en snelle afhandeling.

Auto verkopen

Auto verkopen? Wij kopen uw auto! Een auto verkopen is een tijdrovende zaak. Daarom bestaat Imexcars.be. Wij kopen uw auto eenvoudig en snel, ongeacht merk, bouwjaar of de staat waarin de wagen verkeert. Als het nu gaat over personenwagens, bedrijfswagens, terreinwagens, bestelwagens of schadewagens.

Auto opkoper

U wilt uw auto verkopen? Dan ben je bij CenterCars aan het juiste adres! Door onze jarenlange ervaring in de aan- en verkoop van 2e hands auto’s kennen we de markt en weten we wat uw mogelijkheden zijn. Wij zijn actief in héél België en kopen dan ook elke auto uit de regio Antwerpen, Limburg, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Vlaams-Brabant. We werken nauw samen met andere dealers, waardoor we aan een razendsnel tempo een deal vinden voor uw 2e hands auto.

opkoper Toyota

AdoCars is gespecialiseerd in de aankoop van tweedehandswagens – ongeacht het type of merk! Wij komen gratis langs om de beste prijs te bieden voor uw oude wagen. Wij kopen: 4X4-wagens en terreinwagens, bedrijfswagens, camionetten en bestelwagens, mobilhomes en Camper, schadewagens, auto’s met verlopen keuring, wagens met véél kilometers, gezinswagens, sportwagens,…